קרפצ׳יו אינטיאס בשמן שומשום לוהט

חומרי המנה

300 גרם אינטיאס פרוס לקרפצ׳יו

3 כפות ג׳ינג׳ר חתוך לפרוסות דקות

3 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות דקות

3 כפות סויה

3 כפות מיץ לימון

רבע כוס שמן זית

3 כפות שמן שומשום

פרחי מאכל לעיטור המנה

אופן הכנה

1.מסדרים על צלחת את חתיכות הקרפצ׳יו ומניחים עליהן את הג׳ינג׳ר והבצל הירוק.

2.יוצקים על הדג את הסויה ומיץ הלימון.

3.במחבת מחממים את השמנים עד שהם מתחילים להעלות עשן אך לא נשרפים. יוצקים מייד על הדג ומפזרים את פרחי המאכל

בתיאבון

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן