דג מרוקאי במחבת

סיר ל-4 סועדים

4-5 חתיכות של דג מושט – פילה נקי מעצמות

 

בסיר נמוך ורחב מסדרים שכבה של ירקות

חומרי שכבת הירקות

2 פלפל אדום חתוך גס

2 עגבניות חתוכות גס

גזר חתוך לטבעות

10 שיני שום שלמות ומעוכות

לימון קלוף חתוך לקוביות

פלפל חריף חתוך גס

 

מעל שכבת הירקות נסדר את הדגים וניצוק את חומרי הרוטב

חומרי הרוטב

3 כוסות מים

כף כמון

כפית כורכום שטוחה

חצי כוס שמן

4 כפות רסק עגבניות

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

נבשל את כל המרכיבים כ-15 דקות. אם במהלך הבישול רואים שהמים התאדו – מוסיפים עוד קצת.

המטרה היא לקבל דג מבושל ברוטב מצומצם ולכן כל הבישול נעשה ללא מכסה.

 

בתיאבון!

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן