סלמון בתנור בחלב קוקוס וקארי

6 מנות (200 גרם דג לסועד)

חומרי הרוטב

חצי כוס יין לבן

1 כוס קרם קוקוס

רבע כוס צ׳ילי מתוק

רבע כוס מיץ לימון

2 כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

2 כפות משחת קארי (צהוב/ירוק/אדום)

מלח

פלפל שחור גרוס

1 כוס כוסברה קצוצה

3 עלי נענע קצוצים

אופן הכנה

1.מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הדגים.

2.אופים כ-20 דקות ב-200-220 מעלות.

3.לפזר את הכוסברה והנענע אחרי שמוציאים את הדגים מהתנור.

בתיאבון!

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן