סלמון כבוש בסויה ומירין

חומרי המרינדה

200 מ״ל סויה

חצי כפית מירין

2 כפות סויה כהה

משרים את נתח הסלמון במרינדה כ-24 שעות

חומרים לרוטב

4 כפות סויה

3 כפות מירין

1 כפית שמן שומשום

1 כף חומץ אורז

1 כף יוזו/מיץ לימון

1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ

אופן הכנה

1.שמים את כל החומרים במעבד מזון

2.פורסים את הסלמון לנתחי סשימי

3.שופכים את הרוטב על הדג

4.ניתן לקשט את המנה בעלי כוסברה וצ׳ילי אדום

 

בתיאבון!

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן