דגים בתנור

מתכון פילה דג בתנור

פילה דג בתנור ברוטב ים תיכוני

פילה דג מוסר בתנור ברוטב ים תיכוני מתכון ל-4 סועדים חומרי המנה פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות 10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות כף עגבניות מיובשות קצוצות 4 כפות זיתי טאסוס חתוכים לרבעים חצי בצל אדום קצוץ 4 שיני שום קצוצות חופן של כוסברה ופטרוזיליה אופן הכנה 1.מטגנים את הבצל והפלפל

למתכון המלא »
פילה דג בתנור

פילה דג אפוי בתנור עם גרמולטה

פילה דג אפוי בתנור עם גרמולטה החומרים לגרמולטה צרור פטרוזיליה קצוצה 3 כפות פירורי גריסיני/לחם גרידת לימון שן שום כתוש 5 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם הוראות הכנה מניחים את הדג עם העור כלפי מטה בתבנית עם נייר אפיה משומן. מערבבים את כל חומרי הגרמולטה ומניחים על פילה הדג. אופים כ-10

למתכון המלא »
סלמון בתנור ברוטב צ׳ילי מתוק

סלמון בתנור ברוטב צ׳ילי מתוק

סלמון בתנור ברוטב צ׳ילי מתוק 200 גרם לסועד (4 מנות) חומרים לרוטב שליש כוס מיץ לימון חצי כוס שמן זית חצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק 1 כף גרגירי חרדל גרוסים 5-6 גבעולי טימין   אופן הכנה מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים לתבנית עם הדגים ואופים כ-20 דקות. *רצוי כל 5 דקות בערך להרטיב את

למתכון המלא »
סלמון בחלב קוקוס

סלמון בתנור בחלב קוקוס וקארי

סלמון בתנור בחלב קוקוס וקארי 6 מנות (200 גרם דג לסועד) חומרי הרוטב חצי כוס יין לבן 1 כוס קרם קוקוס רבע כוס צ׳ילי מתוק רבע כוס מיץ לימון 2 כפות שמן זית 3 שיני שום כתושות 2 כפות משחת קארי (צהוב/ירוק/אדום) מלח פלפל שחור גרוס 1 כוס כוסברה קצוצה 3 עלי נענע קצוצים אופן

למתכון המלא »
מתכון דג שלם אפוי בתנור

דג שלם אפוי בקרם לימון

דג דניס שלם אפוי בקרם לימון חומרי הרוטב 2 לימונים חתוכים גס 4 כפיות שמן זית חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית עלי טימין מופרדים חצי כוס מים כף דבש אופן הכנה 1.מבשלים את כל החומרים יחד כ-15 דקות וטוחנים במעבד מזון. 2.ממלאים את בטן הדג בכף רוטב. 3.מוסיפים 2 כפות

למתכון המלא »
מתכון ברבוניות בתנור

ברבוניות ממולאות בתנור

ברבוניות ממולאות בתנור 5 יחידות בערך של ברבוניה הולנדית נקיה ללא בטן חומרי המילוי 3 כפות פטרוזיליה קצוצה 1 כפית פלפל חריף קצוץ 4 שיני שום קצוץ 1 לימון 2 כפות פירורי לחם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור אופן הכנה 1.לערבב את שאר מרכיבי המילוי. 2.למלא את הברבוניות בתערובת ולהניח על גבי נייר

למתכון המלא »
מתכון פילה דג בתנור

פילה דג בתנור ברוטב ים תיכוני

פילה דג מוסר בתנור ברוטב ים תיכוני מתכון ל-4 סועדים חומרי המנה פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות 10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות כף עגבניות מיובשות קצוצות 4 כפות זיתי טאסוס חתוכים לרבעים חצי בצל אדום קצוץ 4 שיני שום קצוצות חופן של כוסברה ופטרוזיליה אופן הכנה 1.מטגנים את הבצל והפלפל

למתכון המלא »
פילה דג בתנור

פילה דג אפוי בתנור עם גרמולטה

פילה דג אפוי בתנור עם גרמולטה החומרים לגרמולטה צרור פטרוזיליה קצוצה 3 כפות פירורי גריסיני/לחם גרידת לימון שן שום כתוש 5 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם הוראות הכנה מניחים את הדג עם העור כלפי מטה בתבנית עם נייר אפיה משומן. מערבבים את כל חומרי הגרמולטה ומניחים על פילה הדג. אופים כ-10

למתכון המלא »
סלמון בתנור ברוטב צ׳ילי מתוק

סלמון בתנור ברוטב צ׳ילי מתוק

סלמון בתנור ברוטב צ׳ילי מתוק 200 גרם לסועד (4 מנות) חומרים לרוטב שליש כוס מיץ לימון חצי כוס שמן זית חצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק 1 כף גרגירי חרדל גרוסים 5-6 גבעולי טימין   אופן הכנה מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים לתבנית עם הדגים ואופים כ-20 דקות. *רצוי כל 5 דקות בערך להרטיב את

למתכון המלא »
סלמון בחלב קוקוס

סלמון בתנור בחלב קוקוס וקארי

סלמון בתנור בחלב קוקוס וקארי 6 מנות (200 גרם דג לסועד) חומרי הרוטב חצי כוס יין לבן 1 כוס קרם קוקוס רבע כוס צ׳ילי מתוק רבע כוס מיץ לימון 2 כפות שמן זית 3 שיני שום כתושות 2 כפות משחת קארי (צהוב/ירוק/אדום) מלח פלפל שחור גרוס 1 כוס כוסברה קצוצה 3 עלי נענע קצוצים אופן

למתכון המלא »
מתכון דג שלם אפוי בתנור

דג שלם אפוי בקרם לימון

דג דניס שלם אפוי בקרם לימון חומרי הרוטב 2 לימונים חתוכים גס 4 כפיות שמן זית חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית עלי טימין מופרדים חצי כוס מים כף דבש אופן הכנה 1.מבשלים את כל החומרים יחד כ-15 דקות וטוחנים במעבד מזון. 2.ממלאים את בטן הדג בכף רוטב. 3.מוסיפים 2 כפות

למתכון המלא »
מתכון ברבוניות בתנור

ברבוניות ממולאות בתנור

ברבוניות ממולאות בתנור 5 יחידות בערך של ברבוניה הולנדית נקיה ללא בטן חומרי המילוי 3 כפות פטרוזיליה קצוצה 1 כפית פלפל חריף קצוץ 4 שיני שום קצוץ 1 לימון 2 כפות פירורי לחם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור אופן הכנה 1.לערבב את שאר מרכיבי המילוי. 2.למלא את הברבוניות בתערובת ולהניח על גבי נייר

למתכון המלא »
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן